...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΠΙΝΑΚΕΣ – ΕΡΜΑΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ – ΕΡΜΑΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Η ποιότητα και η αξιοπιστία στα προϊόντα ηλεκτρισμού είναι κάτι με το οποίο δεν πρέπει να παίζουμε. Ειδικότερα στην «καρδιά» της εγκατάστασής μας, τον ηλεκτρολογικό πίνακα, δεν πρέπει να υπάρχει καμία έκπτωση όσον αφορά στις πιστοποιήσεις των υλικών διανομής και προστασίας. 

Προτιμάμε πάντα Ευρωπαϊκές εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνολογία κατασκευής, παρά να ρισκάρουμε για λίγα ευρώ με αμφιβόλου ποιότητας υλικό ράγας… 

Ασφάλειες, μικρό-αυτόματοι, ρελέ διαφυγής εντάσεως, διακόπτες ράγας, διακόπτες απομόνωσης είναι μερικά από τα στοιχεία του πίνακά μας στα οποία δίνουμε πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα! 

Στο τέλος της κατασκευής, θα παραλάβετε ένα πίνακα ασφαλή, πλήρως σηματοδοτημένο, απλοϊκό και κατανοητό, για να μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχό του, χωρίς κανένα φόβο!

 Πινάκες Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης χωνευτοί και εξωτερικοί

Η DG Electric τοποθετεί μία μεγάλη γκάμα από πίνακες διανομής ηλεκτρικού ρεύματος των μεγαλύτερων κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Τοποθετούμε πίνακες χωνευτούς, επίτοιχους, στεγανούς, τόσο οικιακούς όσο και πίλλαρς, βιομηχανικά ερμάρια καθώς και επιδαπέδιους βιομηχανικούς πίνακες.

O ηλεκτρικός πίνακας εξασφαλίζει τη διανομή του ρεύματος με ασφάλεια στην κατοικία σας.

Επίσης, συγκεντρώνει κεντρικά μια σειρά από λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, χειρισμών, προγραμματισμού κτλ...

Είναι η "καρδιά" μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης.