...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ –ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ –ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
 
Στην εταιρεία DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος, αναλαμβάνουμε ηλεκτρικές εργασίες για κάθε ανάγκη σας. Στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, θα συζητήσουμε μαζί για ό,τι χρειάζεστε, θα προτείνουμε λύσεις, θα δώσουμε έμφαση στην ασφάλεια, την καλαισθησία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Καλέστε μας για να έρθουμε χωρίς χρέωση, να δούμε και να σας δώσουμε προσφορά για το έργο σας, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για μια άψογη συνεργασία, θα είμαστε απόλυτα συνεπείς, πάντα σε λογικές τιμές! Από τα πρώτα μπετά μιας κατασκευής μέχρι και την τοποθέτηση των φωτιστικών, ο ηλεκτρολόγος θα είναι πάντα δίπλα σας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου.
Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια δε μας αλλάζουν με τίποτα, για τη συνέπεια, την ευγένεια, το χαμόγελο και την άριστη εξυπηρέτηση, σε συνάρτηση πάντα με την καλύτερη ποιότητα εργασιών.


Η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία καθώς και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για επαγγελματικούς χώρους με το κλειδί στο χέρι (μελέτη, κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού και υλικών) που αφορούν οιανδήποτε νέα κατασκευή ή ανακατασκευή ή ανακαίνιση ή εκσυγχρονισμό και ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κάθε είδους επαγγελματικού χώρου (εμπορικό κατάστημα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κτίρο γραφείων, ξενοδοχείο, αποθήκη, super market, πολυκατάστημα, τραπεζικό κατάστημα, ιατρείο, αίθουσα συνάθροισης κοινού, κτίριο υγείας και πρόνοιας, γυμναστήριο κ.λ.π) .


Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους διαφέρουν σε σχέση με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτιρίων κατοικίας καθότι υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις για την ηλεκτρολογική υποστήριξη ειδικών εγκαταστάσεων (επαγγελματικός φωτισμός, ημικεντρικός ή κεντρικός κλιματισμός, συστήματα εξαερισμού και αερισμού, ψυγεία και ψυκτικοί θάλαμοι, διάφορες επαγγελματικές συσκευές, ειδικά συστήματα ασφαλείας και συναγερμού, ειδικά τηλεφωνικά δίκτυα - δίκτυα μεταφοράς φωνής και δεδομένων (δίκτυα data δομημένης καλωδίωσης) κ.λ.π. Πέραν τούτου οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους πρέπει να διασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση και την μέγιστη ασφάλεια τόσο για την προστασία του κτιρίου και των άλλων εξοπλισμών που εξυπηρετούν την λειτουργία του όσο και των εργαζομένων και συναλλασσομένων σε αυτούς.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει να επιδείξει την υλοποίηση της κατασκευής ενός σημαντικού αριθμού ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε επαγγελματικά κτίρια και εγγυάται τον άρτιο σχεδιασμό, την ποιοτική κατασκευή, την σωστή, αποδοτική και οικονομική λειτουργία και το βέλτιστο τεχνικοοικονομικά κόστος υλοποίησης κάθε ηλεκτρικής εγκατάστασης επαγγελματικού χώρου που αναλαμβάνει.

Ειδικότερα η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος, προσφέρει:
  • Κατασκευή ασφαλών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σύγχρονης ηλεκτρολογικής αντίληψης και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.
  • Ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με ταχύτητα στην παράδοση οιανδήποτε ηλεκτρολογικού έργου για επαγγελματικό κτίριο.
  • Ποιοτικά και εγγυημένα υλικά και εξοπλισμοούς σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
  • Παροχή γραπτής εγγύησης υλικών και εργασίας.
  • Πλήρη τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες της για οποιαδήποτε εργασία επισκευής, βλάβης, επέκτασης και έκδοσης πιστοποιητικού επανελέγχου της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης καθώς και πλήρης και άμεση τεχνική υποστήριξη και με άλλες ειδικότητες τεχνικών που πιθανόν απαιτηθούν (υδραυλικούς, ψυκτικούς, ηλεκτρονικούς κ.λ.π).
  • Δυνατότητα προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων κατασκευής εγκαταστάσεων επαγγελματικών χώρων που εκτός της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορεί να περιλαμβάνουν και όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις που απαιτούνται όπως π.χ πυρανίχνευση, πυρόσβεση, εγκαταστάσεις υγραερίου και φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις εξαερισμού καθώς και ημικεντρικού και κεντρικού κλιματισμού, εγκαταστάσεις παραγωγής ζεστού νερού, ψυκτικά, και ψυκτικοί θάλαμοι, υδραυλικά, εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού και παρακολούθησης κ.λ.π. .
Η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος, για την κατασκευή οιασδήποτε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε επαγγελματικό χώρο είτε αφορά νέα κατασκευή είτε πρόκειται για ανακαίνιση, ανακατασκευή ή εκσυγχρονισμό ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία που στόχο έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Σε πρώτη φάση γίνονται οι απαραίτητες συναντήσεις ώστε να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες και να ενημερώσουμε του πελάτες μας σχετικά με τις προσφερόμενες επιλογές και δυνατότητες.
  • Εν συνεχεία αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία υποβάλουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση με στόχο μια αξιόπιστη, ασφαλή, λειτουργική, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
  • Κατόπιν ακολουθεί το στάδιο της εκπόνησης της ηλεκτρολογικής μελέτης και του πλήρους σχεδιασμού των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων όπου αποτυπώνονται με ακρίβεια όλα τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και προσδιορίζονται με ακρίβεια τα απαιτούμενα ηλεκτρολογικά υλικά και εξοπλισμοί. Η ηλεκτρολογική μελέτη παραδίδεται στον πελάτη και του δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει επακριβώς τι, πως και πότε (πλήρες χρονοδιάγραμμα) πρόκειται να κατασκευαστεί, τι θα περιλαμβάνει (εργασίες), ποιες είναι η ποσότητες των υλικών και ποια η ποιότητα τους.
  • Ακολούθως γίνεται η πρόμηθεια των απαιτούμενων υλικών και εξοπλισμού.
  • Γίνεται η εγκατάσταση των συνεργείων στο έργο και η κατασκευή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πάντα υπο την επίβλεψη υπεύθυνου ηλεκτρολόγου μηχανικού.
  • Τέλος γίνεται ο πλήρης έλεγχος της κατασκευής, γίνονται οι απαιτούμενες απο το νόμο μετρήσεις και συντάσσονται τα πρωτοκόλλα παράδοσης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης τα οποία παραδίδονται στο πελάτη και τα οποία αποτελούν την εγγύηση καλής λειτουργίας.
  • Με βάση τα πρωτοκόλλα παράδοσης της ηλεκρικής εγκατάστασης συντάσσεται η Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Εγκαταστάτη(Υ.Δ.Ε) ή Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου όπως συνήθως αναφέρεται το οποίο περιλαμβάνει τα τα πρωτοκόλλα παράδοσης, την έκθεση παράδοσης καθώς και τα τελικά κατασκευαστικά σχέδια των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του κτιρίου και των ηλεκτρικών πινάκων.