...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Ο έλεγχος της πρόσβασης σε κτίρια, κυρίως πολυκατοικίες, είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες, αλλά και μικρότερες εταιρείες κατασκευής και αντιπροσωπείας θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Η απόκτηση ενός συστήματος εικόνας της εισόδου της πολυκατοικίας σας, αναμφισβήτητα, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Η τεχνολογία, δε, κάνει υπέρβαση κάθε χρόνο σε νέες καινοτομίες. Υπάρχουν έγχρωμα μόνιτορ έως και 10 ιντσών που μπορούν να σας παράσχουν μια εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, να αποθηκεύσουν την εικόνα των ανθρώπων που «χτύπησαν το κουδούνι», ακόμα και να σας έρθει ως κλήση στο κινητό με θυροτηλεοράσεις wifi!

Παράλληλα με τις υπηρεσίες μας στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων, υποστηρίζουμε και υφιστάμενα συστήματα. Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας σε παλαιά συστήματα, ενώ επισκευάζουμε κατά το δυνατόν τις υφιστάμενες, παλαιές εγκαταστάσεις σας. Στην εταιρεία DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας…


 Η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος στην Αθήνα παρέχει εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις σε θυροτηλέφωνα – θυροτηλεοράσεις και συστήματα ασφαλείας.
Εξυπηρετούμε μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων που αφορούν τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάστασή τους.

Η επιχείρησή μας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και τεχνογνωσία, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις σε νέα αλλά και παλιά θυροτηλέφωνα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.