...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση της εγκληματικότητας να διογκώνεται, αποτελεί σχεδόν μονόδρομο η κάθε είδους προστασία μας έναντι κακόβουλων ενεργειών. Το νούμερο ένα στα συστήματα συναγερμού είναι η… αποτροπή! Ένας επίδοξος διαρρήκτης θα προτιμήσει κάτι που θα είναι πιο εύκολο, δεν θα προστατεύεται και δε θα κάνει φασαρία! Για να επιτευχθεί όμως ένα σωστό σύστημα συναγερμού, απαιτούνται 3-4 σημαντικά πραγματάκια που θα πρέπει να προσέξουμε. Ένα από αυτά είναι, ίσως, και το σημαντικότερο: ο τεχνικός που θα επιλέξετε θα πρέπει να παρέχει την απαιτούμενη άδεια από την αστυνομία, προκειμένου να τοποθετεί συστήματα ασφαλείας.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι η σωστή προσέγγιση και μελέτη του χώρου σας, ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα συναγερμού, όταν θα χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό που διαθέτει ο κάθε πελάτης μας, του προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι με τα προϊόντα που προμηθευόμαστε και την τεχνογνωσία που έχουμε… ο χώρος σας μπορεί να γίνει φρούριο! 


Και εσείς, να αισθάνεστε ασφαλείς. Εμπιστευθείτε την εταιρεία DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος και τοποθετήστε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χώρου σας.
 

Η ασφάλειά σας στους ειδικούς

Η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Τοποθέτηση επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας με άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα έχοντας ως βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου. 

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Συναγερμοί σπιτιών

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού στο χώρο σας. Σας προτείνει λύσεις αποτελεσματικές για να την προστασία σας

Κάμερες ασφαλείας (CCTV)

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση καμερών και συστημάτων CCTV (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης). Βλέπουμε τον χώρο σας και σας προτείνουμε τα μέρη που πρέπει να επιτηρηθούν