...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ

ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ
Στην εταιρεία DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος έχουμε τις λύσεις, τα προϊόντα και την τεχνογνωσία, για να σας φέρουμε λήψη επίγειου ή δορυφορικού σήματος στην τηλεόρασή σας, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε! Με την τεχνολογία εδώ, πάλι, να κάνει το θαύμα της, έχοντας φέρει στην αγορά νέες, μικροσκοπικές κεραίες με απίστευτες δυνατότητες, ξεχνάμε τους αντιαισθητικούς σωλήνες που εξέχουν στις ταράτσες των πολυκατοικιών.
Οι νέες κεραίες τηλεοπτικού σήματος μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού, ακόμα και σε μπαλκόνια, και είναι τόσο μικρές, που δεν σας προβληματίζουν καθόλου! Δώστε μας, επίσης, πληροφορίες για το τι και από ποια χώρα θέλετε να έχετε δορυφορικό σήμα και θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση, στο δυνατότερο χαμηλό κόστος!

 Η DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος δραστηριοποιείται σε κεντρικές κεραίες εγκαταστάσεις και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων κεραιών παντός τύπου,σε δορυφορικά συστήματα εξασφαλίζοντας μόνιμη και μακροχρόνια λειτουργίας τους.

Με περισσότερο από τριάντα χρόνια ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση κεντρικών κεραιών τηλεόρασής και τηλεοπτικών συστημάτων για χώρους όπως Πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή καταστήματα, αλλά και σε εγκαταστάσεις συστημάτων για οικιακή χρήση.

Μελετώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας στην εγκατάσταση κεντρικής κεραίας σε πολυκατοικίες,θα σας συμβουλεύσουμε για τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τα οφέλη που σας προσφέρουν οι εναλλακτικές που μπορούμενα σας παρέχουμε, προτείνοντας σας με υπευθυνότητα τις καλύτερες λύσεις και φυσικά οι προσιτές τιμές ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.


Δορυφορικές Εφαρμογές Ξενοδοχείων


Συστήματα διανομής τηλεοπτικού σήματος τηλεόρασης σε μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, δορυφορικές εφαρμογές ξενοδοχείων

Εγκατάσταση διανομή επίγειων & δορυφορικών προγραμμάτων λήψης διανομή οποιασδήποτε πηγής εικόνας μέσω επίγειου ψηφιακού η δορυφορικού σήματος μετατροπή δορυφορικού σήματος σε επίγειο ψηφιακό η αναλογικό. 

Η τηλεόραση στα ξενοδοχεία σήμερα δεν προορίζεται πλέον μόνο για τη θέαση καναλιών. Στη σημερινή εποχή έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις των φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να διαλέγουν μονάδες φιλοξενίας με εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνουν υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που απολαμβάνουν και στο σπίτι τους. Όλα τα ξενοδοχεία κατανοούν αυτή την ανάγκη και βελτιώνουν την υποδομή τους ώστε να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες.

Προσφέρετε στους φιλοξενούμενους σας την απόλαυση θέασης των τηλεοπτικών καναλιών High Definition , με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας – ήχου και δώστε νέα διάσταση στην συνολική εμπειρία φιλοξενίας τους με τις καλύτερες εντυπώσεις


Κεντρικές κεραίες τηλεόρασης

Δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά περισσότερο από τριάντα χρόνια και ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση κεντρικών κεραιών τηλεόρασής και τηλεοπτικών συστημάτων για χώρους όπως Πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή καταστήματα, αλλά και σε εγκαταστάσεις συστημάτων για οικιακή χρήση.

Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά με κριτήρια την απόδοση, ποιότητα και αξιοπιστία, έχοντας τη δυνατότητα να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και να παρέχουμε την υποστήριξη του συστήματος.

σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και φυσικά οι προσιτές τιμές ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα

Η εγκατάσταση σε κεντρικές κεραίες τηλεόρασης γίνεται με σκοπό να τροφοδοτήσει με το κατάλληλο επίγειο ψηφιακό σήμα, τους αντίστοιχους δέκτες μιας πολυκατοικίας, ενός οικοδομικού τετραγώνου ή ακόμη και ενός οικισμού.

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την εγκατάσταση κεντρικής  ή ατομικής κεραίας τηλεόρασης λήψης
επίγειου τηλεοπτικού σήματος.


Δορυφορικά συστήματα εγκαταστάσεις

Δορυφορικά συστήματα εγκαταστάσεις υποστηρίζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε δορυφορικά υψηλής τεχνολογίας για ατομική η ομαδική λήψη δορυφορικού σήματος, για επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε μικρά ή μεγάλα συγκροτήματα

Εγκατάσταση ατομικών και ομαδικών δορυφορικών κεραιών τηλεόρασης και τηλεοπτικών συστημάτων για χώρους όπως Πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή καταστήματα, αλλά και σε εγκαταστάσεις συστημάτων για οικιακή χρήση.

Η εγκατάσταση τηλεοπτικών δορυφορικών συστημάτων είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα περίπλοκη και πριν ξεκινήσει χρειάζεται μελέτη. Εμείς με την πολυετή εμπειρία και μεράκι για καλή δουλειά θα εγκαταστήσουμε το σύστημα σας, ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά με κριτήρια την απόδοση, ποιότητα και αξιοπιστία, έχοντας τη δυνατότητα να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και να παρέχουμε την υποστήριξη του συστήματος.

σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και φυσικά οι προσιτές τιμές ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα κεντρικές ατομικές και ομαδικές δορυφορικές εγκαταστάσεις από την τοποθέτηση ενός απλού δορυφορικού πιάτου, μέχρι την εγκατάσταση δορυφορικού συστήματος μαζικής θέασης σε επαγγελματικούς χώρους.


Εγκατάσταση Κεντρικής Κεραίας

Πολυετή εμπειρία στην Εγκατάσταση κεντρικής κεραίας τηλεόρασης και σε ατομικές για πολυκατοικίες κατοικίες.

Αναλαμβάνουμε τον εκσυγχρονισμό του τηλεοπτικού σήματος, δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα στην κεντρική κεραία πολυκατοικίας

ειδικότερα σε παλιές πολυκατοικίες τοποθετώντας νέα κεντρική κεραία τηλεοράσεως για κρυστάλλινη εικόνα

Εγκατάσταση κεραιών σε κεντρικές εγκαταστάσεις για ξενοδοχεία κατοικίες, πολυκατοικίες και μεγάλα κτίρια.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τις κεραίας σας επιτυγχάνοντας την μέγιστη απόδοσης σήματος και φυσικά κρυστάλλινη εικόνα στην τηλεόραση σας

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από τους πιο επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους ikusi, triax,και παρέχουν τα μεγαλύτερα στάνταρ καθώς προσφέρουν την μεγαλύτερη μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.


Η σωστή εγκατάσταση κεντρικής κεραίας τηλεόρασης για την πολυκατοικία, αλλά και ατομικής κεραίας, έχει μεγάλη σημασία για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, χωρίς προβλήματα. Η τοποθέτηση και η σύνδεση της κεραίας με τις τηλεοράσεις του σπιτιού αποτελούν εργασίες που χρειάζονται τεχνογνωσία, αλλά και κατάλληλο εξοπλισμό.

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις κεραιών τηλεόρασης, συνδέσεις καλωδίων με τηλεοράσεις και ενισχυτές ψηφιακού σήματος και ότι άλλο χρειαστείτε, άμεσα και αξιόπιστα.

Είμαστε στη διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσουμε για τοποθέτηση ή επισκευή κεραίας, εύκολα και σε οικονομικές τιμές

Σε συνεργασία με την ισπανική ikusi και άλλους κορυφαίους προμηθευτές του εξωτερικού η εταιρία μας σας προτείνει, προμηθεύει, εγκαθιστά και συντηρεί την επίγεια κεραία είτε ατομική η κεντρική κεραία εξασφαλίζοντας σας απροβλημάτιστη και ομαλή λειτουργία.