...Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου! DG Electric - Δημόπουλος Γεώργιος - Ηλεκτρολόγος...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στον τομέα της ανακαίνισης, που τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει σε μεγάλο βαθμό λόγω της παλαιότητας των κατασκευών στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά, σε συνεργασία με επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, με τους οποίους κατασκευάζουμε διάφορα έργα.
Στο πλαίσιο των ανακαινίσεων, πέρα από τις αισθητικές παρεμβάσεις σε ένα χώρο, πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεών των -ηλεκτρολογικών και υδραυλικών- που σίγουρα καταπονούνται με το πέρασμα του χρόνου. 

Η αναβάθμιση αυτή, βέβαια, πρέπει να γίνεται σε συνάρτηση με την εκάστοτε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τις προδιαγραφές ασφαλείας που θα πρέπει να τηρεί μια εγκατάσταση. Στην εταιρεία DG Electric, Γεώργιος Δημόπουλος είμαστε, πάντα εδώ, για να σας συμβουλέψουμε σε σχέση με την ανακαίνιση – ανακατασκευή του κτιρίου σας!


Ηλεκτρολογικές Εργασίες σε μια Ανακαίνιση

Σε μια σύγχρονη ανακαίνιση σπιτιού υπάρχουν διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες που θα ήταν καλό να προβλέψουμε και να υλοποιήσουμε. Πολλές ηλεκτρολογικές εργασίες σε μια ανακαίνιση έχουν τον χαρακτήρα προεγκαταστάσεων που πριν λίγα χρόνια δεν προβλεπόταν αλλά στις μέρες μας είναι απαραίτητες σε ένα σύγχρονο σπίτι. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να τις απαριθμήσουμε με σύντομο τρόπο:
  • Απαραίτητη είναι η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού για όλα τα παράθυρα και τις πόρτες.
  • Καλώδιο για πληκτρολόγιο, για ραντάρ κίνησης, για σειρήνα εξωτερική και εσωτερική.
  • Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε όλους τους χώρους για τοποθέτηση κλιματιστικών.
  • Νέες ενισχυμένες γραμμές ρεύματος στην κουζίνα, μιας και όλα τα νοικοκυριά πια χρησιμοποιούν πολλές συσκευές ταυτόχρονα στην κουζίνα.
  • Τοποθέτηση ενσύρματου δικτύου ιντερνετ και τηλεφώνου σε όλους τους χώρους της οικίας.
  • Πρόβλεψη καλωδίωσης για τοποθέτηση home cinema, smart TV, SAT1, SAT2.
  • Στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μία ανακαίνιση σαλονιού, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους, μπορούμε να τοποθετήσουμε ελεγχόμενες πρίζες για φώτα δαπέδου. Έτσι, με μία κίνηση σε ένα διακόπτη στον τοίχο μπορούμε να ανάψουμε όποια πορτατίφ θέλουμε χωρίς να ψάχνουμε το καλώδιό τους και χωρίς να ανάβουμε τα φώτα στο ταβάνι.


Τέλος, σε μία σύγχρονη ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να γίνει η εγκατάσταση συστήματος smart house. Βέβαια μέχρι σήμερα παραμένει μια αρκετά ακριβή λύση, μιας και έχει πολλά ιδιαίτερα υλικά και δεν χρησιμοποιείται ευρέως ακόμα.

Η εγκατάσταση smart house έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Εν τάχει, ο χρήστης μπορεί από μακριά μέσω smartphone ή pc να ελέγχει όλες τις λειτουργίες στο σπίτι του, όπως τον συναγερμό, την θέρμανση, τον κλιματισμό, τα ρολά, τις τέντες, τα φώτα του σπιτιού και του κήπου, την τηλεόραση, τα τηλέφωνα, την κατανάλωση ενέργειας και άλλα πολλά.


Πάντα σε κάθε ανακαίνιση πρέπει να φροντίζουμε να ακούμε τις ανάγκες του ενοίκου και να φροντίζουμε με την εμπειρία μας να προτείνουμε προεγκαταστάσεις που θα του είναι χρήσιμες στο μέλλον.